Föredrag: Ingrid Larsson | Kokboksmytologi – sant och osant om kost

Bruk och missbruk – om njutningens pris

Kokboksmytologi – sant och osant om kost

Näringsfysiolog och medicine doktor vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset i Göteborg. Hon arbetar kliniskt och forskar kring behandling av svår fetma hos vuxna. Har haft uppdrag för Statens Beredning för medicinsk Utvärdering (SBU) och har för närvarande uppdrag vid Socialstyrelsen.

Ingrid Larsson ingår i Livsmedelsverkets expertgrupp för nutrition och folkhälsa och i Swedish Nutrition Foundations (SNF) forskningsnämnd samt är styrelsemedlem i Svensk Förening för Obesitasforskning (SFO), där hon är vetenskaplig sekreterare. Hon är en anlitad föreläsare inom fetma, nutrition och hälsosamma matvanor.

http://www.msd.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s