DEMENSSJUKDOMAR KOSTAR MER ÄN VÄRDET AV APPLE

Du kan idag förebygga din egen hälsa för att säkra ett friskare liv i framtiden. Forskningen har kommit långt och om du upptäcker symptom i tid, finns det bot, bromsmedicin och behandling mot både cancer, Alzheimer och andra dödliga sjukdomar. Men hur ska vi göra för att alla ska få möjlighet att testa sig regelbundet? Vem tar ansvar för att vi upptäcker sjukdomar i tid och vem betalar?
Dr Jina Swartz, som forskar på neurologiska sjukdomar och Alzheimers, spår en tsunami av sjukvårdskostnader, som inget land i världen kommer att klara av, om vi inte snabbt hittar sätt att upptäcka i tid och att bota.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s