DARJA ISAKSSON OM DEN DIGITALA REVOLUTIONEN

Darja Isaksson sitter i statsministerns innovationsråd och utsågs 2016 till Årets mäktigaste opinionsbildare av Veckans Affärer. Här berättar hon om digitaliseringens revolutionerande konsekvenser för det svenska samhället och individen.

Digitaliseringen ger oss fantastiska möjligheter att förstå komplexa system på nytt sätt och den största nyttan av digitaliseringen ser hon inom hälsa och miljö där digitaliseringen kan få revolutionerande konsekvenser för samhället och individen.

Hälsa är att av de områden som Darja fokuserar extra mycket på just nu och hon menar digitaliseringen kan snabba på forskningen av läkemedel. Och att dom studier som som ligger till underlag för att få ett läkemedel godkänt kan bli effektivare med digitaliseringen.

Detta och mycket annat berättar Darja Isaksson för Innovation Sverige och Veckans Affärer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s