PATIENT RAPPORTERAD DATA EN GULDGRUVA

I intervjun berättar Tomas Jernberg bland annat om vilken stor betydelse patient rapporterad data kommer att få för människors hälsa och välfärdssystemet i framtiden. Han berättar även om det stora misslyckandet med att få hjärtpatienter att vidta livsnödvändiga livsstilsförändringar.

Det svenska kvalitetsregistret Swedeheart samlar kontinuerligt in information från samtliga patienter i landet som vårdas på en hjärtinfarktsavdelning eller genomgår kranskärlsingrepp eller hjärtoperation.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s