MAX HAMBURGARE OM INNOVATION

 

Max Hamburgare VD storsatsar på veganskt och vegetariskt för miljön, hälsan och smakens skull.

Richard Bergfors, VD för Max Hamburgerrestauranger har satsat stort på förnyelse och innovation genom företagets historia vilket gjort att företaget idag är världsledande inom sin bransch gällande hållbarhet.

I intervjun beskriver han satsningen på en ny vegansk och vegetarisk meny som den största och kanske viktigaste satsningen i företagets 50 åriga historia.

Richard beskriver i intervjun varför köttindustrin är ohållbar ur miljösynpunkt och refererar till forskning när det gäller kopplingen mellan kött och cancer.

Med dessa insikter har han nu storsatsat på en vegansk och vegetarisk meny i världsklass för att locka över även köttätare till de vegansk och vegetariska alternativven.

Med sin satsning visar han vägen in i framtiden för alla snabbmatsrestauranger i hela världen och sänder ett tydligt budskap till sina kunder att han vill att dom ska vara med och bidra till en mer hållbar värld genom sina matval och även se hälsofördelarna med en vegansk och vegetariskt kost.