Teknologie doktor Fredrika Gullfot om innovation

Fredrika Gullfot, civilingenjör, teknologie doktor i bioteknik och VD för Omega-3 bolaget Simris Alg berättar om sin syn på innovation och kreativitet. Hon tipsar unga vad som krävs för omsätta sina idéer till affärer och varför hon inte ger mycket för innovationspolitik.

Det händer mycket kring Fredrika Gullfots bolag Simris Alg. Tidigare i år blev hon utsedd till ”Innovation Fellow” av tidskriften Wired som utnämner innovatörer med potential att förändra världen.  I oktober i år fick KTH doktorn in hela 27 miljoner för att ersätta den miljöovänliga fiskoljan med alger och dessutom utmärkelsen ”Best New Natural Products från Natural & Organics Awards Scandinavia”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s